Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teresakorz
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 20:22 pm Temat postu: Piekne, smutne, ale nie obojetne |
|
|
Pani Natalko, jest Pani bardzo mloda osoba, a jakze pięknie pisze Pani o bolu, smierci, rozpaczy. Wszystkie prezentowane wiersze sa smutne, pelne bolu, zalu, ale piekne, takie ktore dlugo sie pamięta, nie są obojetne, poruszają do głębi, po przecztaniu powodują chwile zadumy, nad życiem, jego sensem, strata bliskiej osoby. Bardzo poruszyl mnie wiersz "Mala Scarlett". Jest Pani bardzo zdolną, wrazliwą, młoda osobą. Zycze aby wena nigdy Pani nie opuscila i wielu jeszcze tomow tak pieknych wierszy. Szczęścia, Uśmiechu i Radosci Zycia na dlugie, dlugie lata.
Dziekuję i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Natalia
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 18:46 pm Temat postu: |
|
|
ja chcialam Pani bardzo podziekowac za to co napisala Pani o moich wierszach. jest mi bardzo milo i ciesze sie ze podobaly sie Pani. pozdrawiam _________________ moj cien jest kobieta, odkrywam to na scianie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|