Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 1:47 am Temat postu: Opowieść żeglarska o rejsie jachtem przez Atlantyk |
|
|
Krzysztof Pallarz (Christoph Pallarz) jest Polakiem mieszkającym od wielu lat w Niemczech. W roku 2005 wraz załogą niemiecko-austriacką przepłynął Atlantyk na jachcie `Salt Whistle`, spełniając swoje wielkie, ponad czterdziestoletnie, marzenie. Prezentowana w e-czytelni książka opowiada właśnie o tymże rejsie, ale zawiera także wiele ciekawych spostrzeżeń i osobistych przemyśleń. Fragmenty książki można czytać na stronie http://www.eczytelnia.pl/?op=0&kat=pk_jpa _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość. Gość
|
Wysłany: Czw Cze 25, 2009 19:43 pm Temat postu: Jak przeżeglowałem .... |
|
|
Hm... zapowiada się bardzo ciekawie, nawet dla takiego "szczura lądowego" jak ja. Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy. Pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 11:34 am Temat postu: Re: Jak przeżeglowałem .... |
|
|
Gość. napisał: | Hm... zapowiada się bardzo ciekawie, nawet dla takiego "szczura lądowego" jak ja. Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy. Pozdrawiam . |
I ja uwazam poczatek za bardzo interesujacy.Tez czekam na dalszy ciag.
Jezeli ukaze sie w formie pisemnej, to prosze o powiadomienie.
Podejrzewam, ze zamieszczone w tej ksiazce zdjecia sa jedyne w swoim rodzaju.
Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość.. Gość
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 15:53 pm Temat postu: Jak po prostu ... |
|
|
Jak po prostu ... zobaczyc choć parę zdjeć z tej wyprawy???? Pozdrawiam i czekam na następne odcinki |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 15:33 pm Temat postu: Zdjęcia z żeglowania po Atlantyku |
|
|
Dzięki uprzejmości Autora książki "Jak po prostu przeżeglowałem Atlantyk" niebawem zamieścimy kilkanaście zdjęć z tej atlantyckiej wyprawy. Oczywiście podamy link do mini-galerii. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 18:37 pm Temat postu: Zdjęcia z wyprawy żeglarskiej Krzysztofa Pallarza |
|
|
Zgodnie z obietnicą podajemy link do zdjęć ilustrujących książkę "Jak po prostu przeżeglowałem Atlantyk":
http://www.eczytelnia.pl/galeria/?kat=pk_jpa
Zapraszamy do galerii. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:52 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkie zdjecia są bardzo ciekawe, ale wschody i zachody Słońca sa cudowne. Dziekuję i pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
|
Sasha8 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2012 0:58 am Temat postu: |
|
|
wyjątkowy po site. Idę do zakładki eczytelnia.pl i sprawdzić wiele częściej. Naprawdę podoba mi sięszablon strony życzę powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Regena2 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2012 15:57 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za rozsądną krytykę na eczytelnia.pl . Ja i mój sąsiad po prostu przygotowanie do niektórych badań na ten temat. Mamy chwycićksiążkę z naszej lokalnej bibliotece , ale myślę, że nauczyłem się więcej z tego postu. Cieszę się, widząc tak wielkie informacji jest wspólną swobodnie tam. Wysyłanie pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|