Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monika_kaa
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 19:35 pm Temat postu: Mistrzowie życia |
|
|
Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg. _________________ Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
Roniu ;] Gość
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 14:35 pm Temat postu: |
|
|
Proszę o następną część
Super! |
|
Powrót do góry |
|
|
sisi Gość
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 21:00 pm Temat postu: Mistrzowie zycia |
|
|
Witam.Bardzo dziekuje za mozliwosc zapoznania sie z fragmentami powiesci,na ktora tak czekalam.Podoba mi sie okladka.Symbolizuje kruchosc i marnosc, |
|
Powrót do góry |
|
|
Gabi Gość
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 21:11 pm Temat postu: Mistrzowie zycia |
|
|
Dmuchawce,latawce,wiatr...ale przez krotka chwie,kiedy kwitnie moze byc MISTRZEM |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 1:44 am Temat postu: Re: Mistrzowie zycia |
|
|
Gabi napisał: | Dmuchawce,latawce,wiatr...ale przez krotka chwie,kiedy kwitnie moze byc MISTRZEM |
Bardzo interesująca interpretacja! Jak się okazuje, może być ich wiele. Cieszy fakt, że nie jesteśmy osamotnieni w wyborze takiej właśnie ilustracji.
Początkowo chodziły nam (Autorce i piszącemu te słowa) po głowach różne koncepcje, ale - jak często bywa - wystarczył moment, by uświadomić sobie, iż najlepszymi bywają rozwiązania najprostsze. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
Autorka Gość
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 20:46 pm Temat postu: |
|
|
Jutro mój wielki dzień! Bez względu na to co się wydarzy, moja pierwsza, opublikowana książka, moje spełnione wielkie marzenie! To niesamowite!
A jednak moi Kochani marzenia się spełniają.
Korzystając z tej okazji chciałabym podziękować Panu Markowi- mojemu Wydawcy, który we mnie uwierzył i dał mi szansę. Był jedyną osobą, która wyciągnęła do mnie rękę, gdy przestawałam wierzyć, że to ma sens.
Jeszcze raz bardzo dziękuję!
" Jeśli zabraknie Ci wiary- pracuj wytrwale
Jeśli zabraknie Ci sił - nie trać wiary
A jeśli jeszcze ktoś wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń-
Jesteś zwycięzcą !" |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 20:48 pm Temat postu: |
|
|
[quote="Autorka"]Jutro mój wielki dzień! Bez względu na to co się wydarzy, moja pierwsza, opublikowana książka, moje spełnione wielkie marzenie! To niesamowite!
A jednak moi Kochani marzenia się spełniają.
Korzystając z tej okazji chciałabym podziękować Panu Markowi- mojemu Wydawcy, który we mnie uwierzył i dał mi szansę. Był jedyną osobą, która wyciągnęła do mnie rękę, gdy przestawałam wierzyć, że to ma sens.
Jeszcze raz bardzo dziękuję!
" Jeśli zabraknie Ci wiary- pracuj wytrwale
Jeśli zabraknie Ci sił - nie trać wiary
A jeśli jeszcze ktoś wyciągnie do Ciebie pomocną dłoń-
Jesteś zwycięzcą !"
Pozdrawiam
Anna Stryjewska |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:00 am Temat postu: |
|
|
Myślę ze pan Marek ma poprostu "nosa' do intersujacych ludzi , a pani jest utalentowaną , interesującą , obiecującą i bardzo zdolną pisarką . Pani opowiadania, baśnie, powieści już cieszą się ogromnym zainteresowaniem . Mi tez się bardzo podobają , i dziekuję pięknie że mogę je "tutaj poczytać" dzieki Państwu :Panu Markowi i Pani , pani Aniu...
Ten "dmuchawiec , latawiec " mi kojarzy sie z całym Naszym życiem,,, te drobne "piorka " z ktorych zbudowany jest "dmuchawiec ", to My , nasze uczynki ( dobre albo złe), nasze dobra doczesne, rzeczy , bliscy.. to wszystko co mamy , co osiągneliśmy.. aż zdarza sie coś jakiś -"podmuch wiatru" i nie zostaje NIC...ZERO , PUSTKA....."NOWY Dmuchawiec" urosnie w nastepnym "lecie " ,,a MY ?????? Czy damy rade ???? |
|
Powrót do góry |
|
|
sisi Gość
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 20:25 pm Temat postu: Mistrzowie zycia |
|
|
Gratuluje.Mysle,ze solidnie zapracowala Pani na ten dzien,Dwadziescia lat to niewiarygodnie dlugi czas.Jednak marzenia sie spelniaja.Podziekowania dla Wydawcy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 0:45 am Temat postu: Promocja "Mistrzów życia" |
|
|
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa pod adresem wydawcy, ale należą się one przede wszystkim Autorce, Annie Stryjewskiej oraz Małgosi Ciupińskiej, która przeprowadziła redakcję powieści.
Na stronie Wydawnictwa "e media" można zobaczyć kilka zdjęć z VII Dni Książki, podczas których promowaliśmy również książkę "Mistrzowie życia".
Adres strony z relacją: http://www.emedia-wydawnictwo.pl/news.php?art=110 Stamtąd można przejść do galerii zdjęć. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
gabi. Gość
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 10:38 am Temat postu: Mistrzowie zycia |
|
|
Aniu przeczytalam ksiazke.Wlasciwie pochlonelam bo nie dosc,ze chyba domyslam sie o kim pisalas to caly ten czas wrocil jak bumerang.Gratuluje.Naprawde fajna sprawa. Pisz dalej bo potrafisz a wydawcy dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 11:15 am Temat postu: Prośba wydawcy |
|
|
Wydawnictwo serdecznie zachęca tych z Państwa, którzy mieli szczęście przeczytać powieść "Mistrzowie życia", do napisania recenzji (nie jest ważna objętość, ale szczerość) na stronie naszej księgarni: bukinista.com.pl
Również w imieniu Autorki z góry dziękujemy _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|