Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wydawca Site Admin
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 1:11 am Temat postu: Janusz Łastowiecki i jego czarny humor, absurd, groteska |
|
|
W naszym serwisie literackim pojawiła się dość niecodzienna propozycja poetycka. Wiersze Janusza Łastowieckiego, który publikuje również w innych miejscach w sieci, prezentujemy także w e-czytelni pod adresem: http://www.eczytelnia.pl/index.php?op=0&kat=lj_wiersze
Ciekawi jesteśmy refleksji naszych Czytelników po przeczytaniu utworów tego Wrocławianina. _________________ Pozdrawiam
Wydawca |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 12:36 pm Temat postu: Czarny humor, absurd, groteska ... |
|
|
Czytajac "Czasami rozkładam się powoli" po każdej strofie ...prawie słyszałam ...."Ciemno wszędzie , głucho wszędzie ----- Co to bedzie ? Co to będzie ? -- "DZIADY" . Dla mnie to taka "zabawa z czasem " przeszłym , terażniejszym i tym przyszłym . Mi się podobało . Gratuluję . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|